Tuesday, October 19, 2010

Holiday!

Jess! Lõpuks ometi hakkab saabuma meie kaua oodatud vaheaeg. Vaheajaks mul väga palju plaane pole, aga mõni siiski on. Nagu ma oma eelmises postituses kirjutasin, plaanin ma vaheajal väikese muutuse teha, kuid ma pole 100% kindel selles, kas see ka tõeks saab, kuid ma tõeliselt  loodan, et mul on võimalik seda teha.
Vaheaja alguses ehk laupäeval tuleb mul võibolla sõbranna külla (: , kui empsid muidugi lubavad -.- Peale seda arvatavasti pühapäeval kolin kerku! Seal saan ma parima sõbrannaga olla ning vanaemal külas olla ja.. juba praegu tundub mingil määral, et vaheaeg on juba käes, kuid siiski on mõned rasked asjad alles ees. Kergus olles tulen ma vahepeal arvatavasti ka pärnu lähedale, sest arvatavasti lähme me parima sõbrannaga lapsi hoidma : D Puhkuse ajal lähen ma vist Aita-Liisi juurde ka! :) seal saab ka kindlasti väga tore olema.. Igatahes päikest teile! (#)

Monday, October 18, 2010

Just an act ..

Oehh, pole juba suhteliselt ammu midagi kirjutanud.. noh, ega ma tavaliselt kirjutagi ju siia kooli väliselt, aga täna ja just siin ning praegu tuli mul isu midagi tillukes postitada. (: Hetkel räägin ma oma tõeliselt hea sõbranna Theaga ning me räägime põhimõtteliselt ei millestki, aga samas nii paljust. Me mõtleme siin rannast ja pärnusse elama tulekust.:)Kuna homseks ei ole palju õppida, on mul aega ka muude asja toimetustega tegeleda.
Täna toimus koolis meie kooli hümni kümnes sünnipäev, millest võtsid osa kõik õpilased, kes sellel ajal koolis olid ning kogu kooli juhtkond ja tähtsamateks isikuteks olid: Helle Voogel, Toomas Voll, Jaan Viertek ning Malle Shalda( väga vabandan, ma ei tea kas perekonna nimi on õigesti kirjutatud ). Peale pidulikku aktust kell pool üheksa hommikul suundusid kõik õpilased oma ainetundidesse, et seal õpinguid jätkata. Täna oli meil ka ajaloo töö -.- Seda ma tõesti eriti ei osanud, aga kartsin hullemat. Toimus ka keemia tilluke tunnikontroll, mis mul väga hästi ei sujunud. Loodan neljale, aga kardan, et kukub hoopis kolm. 
Peale kooli jooksin ma nagu turbo jänkuke muusikakooli. Mul algas literatuur, mis sujus ideaalselt ning peale seda minu klaveritund, koos suurepärase õpetajaga. Muusikakool lõppes mul peale viite ning sealt kiirustasin ma bussipeale ning koju, et võtta trenni asjad ja tantsu rutata. Ma olin täna vist ikka täiesti pea laiali otsas, ma arvasin, et trenn algab kell 18.00, kui tegelik algamise aeg oli 18.30, seega olin ma tantsimiseks valmis juba natukene enne kuute. :) So sad.. aga pole hullu! Õnneks ei ole homseks palju õppida ning midagi hullu ju varem kohal viibimisest pole. Tantsukast jõudsin ma koju veidi enne kaheksat ning läksin sööma ning hiljem arvutisse ja õppima. Praeguseks on mul juba õpitud ning ma saan pühendada aega teistele asjadele, kuigi hilja õhtul enam midagi erilis teha ei ole, aga siiski saab kasvõi lihtsalt arvutis istuda. :) Praegu loodan ma, et mõni inimene veel messengeris juttu üles krutis, aga hetkel räägin ma ainult kahe inimesega : D. 
Oih, homme on matemaatika kontrolltöö ja ! :D:D:DVENEKEEL JÄÄÄB ÄRAAAA jesssjessjess.. ^^kuna meil on kontrolltöö kaks tundi, aga see eest on see kindlast üsna suur katsumus. : S Sellgi poolest ootan ma homset päeva ning tegelikult tahaksin juba vaheaega, kuna siis on mul plaanis paar muutust, kuigi ma ei tea, kas need ka teoks saavad ning muidugi külastan ma oma parimat sõbrannat ja lähen maale vanaema juurde. :D Soovin teile kõike head ja paremat! ( :

Tuesday, October 12, 2010

Ilmad on tõeliselt huviatavd

Teate, enam ei saa ülde aru, kas on talv või sügis. Eile sadas isegi LUND! :O see on ikka tõeliselt huvitav. Mõni päev on nii soe, et võib kasvõi pusaga välja minna, aga teine päev on jällegi jube pakane ning selga peab panema lausa talve jope. Ühesõnaga on praegusel ajal väga raske sobivat riietust leida.
 Tahaksin rohkem kirjutada, aga kuna teema pealkiri on nii vähe mahutav, ei oska ma kahjuks siia enam tähekesi lisada. Lisan siia veel pildi praegusest ilmaprognoosist ;)
Tõeliselt huvitav blogi on http://unenagudeseletaja.blogspot.com/2010/10/unenagu-annab-vastuse.html  ! Väga hea (:

Wednesday, October 6, 2010

Täiesti tavaline nädal

Eelmine nädal 27.09-03.10 möödus nagu iga teinegi, ainuke sisupoolest huvitavam päev oli esmaspäev, kui toimus meie kooli SPORDIPÄEV. Rääkisin sellest ka oma esimeses sissekandes. Kõige põnevamaks osaks minu tolles nädalas võib lugeda vist koolipäevi ning huviringides käimist. Käisin muusikakoolis ning tantsimas. Kõige põnevam on muidugi tantsimine, sest see on minujaoks täiesti uus ja huvitav. Loomulikult tegin ka koduseid töid läbi nädala ning istusin arvutis ja harjutasin klaverit. Oma maa kodukohas olles käisin ka tööl. Nagu ma juba eelpool ütlesin, oli minu eelmine nädal täiesti igapäevane.