Tuesday, September 28, 2010

Esmaspäev 27 september!

Esmaspäeval toimus meie koolis spordipäev. Paljud olid seda juba ammu oodanud, kuid paljude jaoks oli see väga vastukarva. Enne spordipäeva toimus meil koolis karjääri loeng.  Minu mälu järgi ei ole ühelgi aastal ilm meie spordipäeva soosinud ja nii ka sellel aastal. Ilm oli vihmane sompus ja hall. Veel enam, väljas oli tõeliselt külm.
Juba päeva algus ei olnud eriti lootust andev. Natukene infot sai juurde, aga ega see midagi väga erilist olnudki.
Igal aastal on meie sporidpäev toimunud jõulumäel, mis on muidugi väga tore, ainult et see on koolist üsna kaugel ja alati on vaja organiseerida selle jaoks bussid. Spordipäeval oli kokku neli ala, kuid millest ainult üks oli tugevalt spordiga seotud. See oli krossijooks ning mul läks see üsna hästi. 4 ala jõulumäel olid: kriket, petang, krossijooks ja köievedu. Esimese alana mängisime kirketit. Meie võistkonnas oli 4 tüdrukut. Tüdrukud mängisid üsna hästi, arvestades seda, et ilm oli külm ja näpud sinised, aga õnneks keegi ei vingunud. :) Köievedu oli ka täitsa vägev.  Peale krossijooksu ja enne köievedu otsusasid klassivennad bussist toidu lagedale tuua. Uh, lõpuks saigi süüa, kõhud olidgi juba tühjad. Peale söömist oli köevedu ning siis AUTASUSTAMINE! Kui kõik läbi hakkasime busside poole liikuma ja siis koju.
Minul oli aga pool päeva veel ees. Peale kõike seda suurt ja huvitavad spordipäeva oli ees veel muusikakool ning tantsimine. Muusikakooli minek oli minu jaoks täiesti vastumeelne. Üldse polnud isu klaverit mängida ning veel literatuuris kontrolltööd teha. Kuid pingutama peab. Kui muusikakool üle elatud, läksin tantsima. Seal läks hästi ning oli huvitav. Peale seda olin õhtul kodus, tegin kodutöid ja muud. Päev lõppes kenasti, kuid väsinult.

No comments:

Post a Comment